voetbalzone

Van Gaal: ‘Ik heb de geruchten al gelezen en deze keer kloppen ze ook’

Daniel Cabot Kerkdijk10 jul 2015, 17:54
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 17:54
Advertentie

Louis van Gaal kan komend seizoen bij Manchester United hoogstwaarschijnlijk beschikken over Matteo Darmian. De 25-jarige verdediger komt over van Torino, dat achttien miljoen euro voor de Italiaans international ontvangt. De club uit Turijn kan in de toekomst, als aan bepaalde sportieve doelstelling wordt voldaan, nog twee miljoen euro extra toucheren.

voetbalzone

Alleen een medische keuring kan een overgang van Darmian naar Old Trafford nog blokkeren. De verdediger stapte vandaag op het vliegtuig naar Engeland. “Ik heb de geruchten al gelezen in de kranten”, reageerde Van Gaal vrijdag tijdens de presentatie van Memphis Depay als speler van Manchester United. “En deze keer kloppen ze ook.”

Darmian is de tweede versterking voor Manchester United, dat eerder al Depay van PSV overnam. De Italiaan wordt de rechterverdediger waar Van Gaal al maanden naar op zoek was. Daniel Alves koos ervoor om toch zijn aflopende contract met Barcelona te verlengen en ook andere rechtsbacks waren om uiteenlopende redenen niet beschikbaar. Darmian werd de afgelopen maanden ook met Internazionale, Juventus, Bayern München, Real Madrid en Barcelona in verband gebracht.

De officiële presentatie van Memphis Depay bij Manchester United! #mancunian #mufc #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …