voetbalzone

Van Gaal kan derde aanwinst halen: ‘We hebben voldoende alternatieven’

Erik van Dam02 jul 2014, 11:47
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2014, 11:47
Advertentie

De toekomst van William Carvalho lijkt definitief bij Manchester United te liggen. De 22-jarige verdedigende middenvelder staat onder contract bij Sporting Portugal, maar wordt goed in de gaten gehouden door de topclubs in Europa. Manchester United is zeer geïnteresseerd in de Portugees en Sporting zet de deur naar een transfer nu wagenwijd open.

voetbalzone

Sportief directeur Augusto Ignacio zegt tegen het tv-kanaal van os Leões dat de club openstaat voor een vertrek van Carvalho. “Het is niet meer zoals vroeger, wanneer spelers tegen vrijwel iedere prijs weg konden uit Lissabon. De afkoopsom die in zijn contract staat opgenomen, verzekert ons van een goed bedrag. Ik ben ook heel blij met hoe de onderhandelingen verlopen”, aldus Ignacio.

“Onderhandelingen zijn niet altijd makkelijk, je moet echt scherp zijn. Maar Sporting heeft gelukkig een voorzitter die heel goed weet hoe hij moet onderhandelen en wat het beste is voor deze club. Of we ons zorgen maken om een vertrek van Carvalho? Nee hoor, we hebben voldoende alternatieven voor handen. Die willen ook allemaal graag spelen”, zegt Ignacio. In de wandelgangen wordt gesproken van afkoopsom van 46 miljoen euro in Carvalho’s contract.

Bezig met laden …