voetbalzone

Van Gaal komt terug op woorden: ‘Ik weet niet of ik een spits wil’

Daniel Cabot Kerkdijk22 jul 2015, 08:20
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2015, 08:20
Advertentie

Louis van Gaal is teruggekomen op zijn woorden dat Manchester United achter de schermen bezig is met de komst van een nieuwe spits. Daags voor het oefenduel met San José Earthquakes zei de manager dat de club bezig was met een mystery striker; een spits die door de media nog niet aan de club was gelinkt. Na afloop van de 1-3 zege kwam hij daar op terug.

voetbalzone

“Ik weet niet of ik een spits wil kopen”, claimde Van Gaal. “Ik heb in de media gelezen dat de verrassing een spits zal zijn, maar nee, ik bedoelde iets anders. We hebben Wayne Rooney, hij kan als spits spelen. De media hebben ook geschreven dat hij daar moet spelen. Dus ik heb geluisterd en nu vragen jullie mij naar een nieuwe spits. Ik weet niet wat jullie willen.”

“Javier Hernández kan er ook spelen en wellicht James Wilson. En wie weet is er een verrassing. Het is een proces. Ik maak mij in ieder geval geen zorgen over die positie.” Van Gaal wilde op het persmoment niets kwijt over spelers als Ángel Di Maria en Sergio Romero. Di Maria zou op weg zijn naar Paris Saint-Germain; de transfervrije Romero zou op het punt staan om een contract voor drie jaar op Old Trafford te tekenen. “Als we denken iets te zeggen te hebben, dan zal ik dat zeggen”, zo benadrukte hij.


Bezig met laden …