voetbalzone

Van Gaal niet blij met sarcastisch applaus: ‘Hij speelde goed’

Thijs Post13 mrt 2016, 20:08
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2016, 20:08
Advertentie

Manchester United kwam zondag in de FA Cup-wedstrijd tegen West Ham United met de schrik vrij: acht minuten voor tijd stelde Anthony Martial een replay veilig (1-1). Dat gebeurde even nadat Marouane Fellaini was gewisseld door manager Louis van Gaal. Toen Fellaini het veld verliet, kreeg hij sarcastisch applaus van de fans van Manchester United.

/

Van Gaal neemt zijn pupil in bescherming. “Ik vind dat Fellaini opnieuw een goede wedstrijd heeft gespeeld”, laat Van Gaal optekenen in de Engelse media. “In onze tactiek heeft hij goed gepresteerd. De reactie was teleurstellend, maar ze stonden ook achter de ploeg, ondanks twee eerdere nederlagen deze week.”

Dat Manchester United er een replay uit wist te slepen deed Van Gaal goed. “We verloren in Europa van Liverpool en dat doet veel met deze club. Deze reactie is dus ongelooflijk. We kregen slechts twee dagen tijd om te herstellen en we kwamen 0-1 achter. De reactie is dus fantastisch, ik ben blij voor mijn spelers. Ik denk dat de fans ook genoten hebben, dat is ook belangrijk.”

Bezig met laden …