voetbalzone

Van Gaal op zijn hoede voor 'Tractor Boys': 'Kijk naar vorig jaar'

Matthijs van Laar23 sep 2015, 13:17
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2015, 13:17
Advertentie
voetbalzone

Vorig jaar sneuvelde Louis van Gaal in de Capital One Cup na een beschamende 4-0 nederlaag bij Milton Keynes Dons. Het maakt dat de Nederlandse manager op zijn hoede is voor de ontmoeting met Ipswich Town, die voor woensdag op de planning staat. “Ipswich is een goede ploeg”, verklaart hij in een interview met MUTV.

“Vorig jaar lagen we er al in de tweede ronde uit”, roept Van Gaal in herinnering met het oog op het duel met the Tractor Boys van 21.00 uur vanavond . “Nu zitten we al in de derde ronde, dus we doen het al beter. Maar ik vind dat je iedere competitie in moet gaan om te winnen en dat is dus wat we zullen doen. Ik wil ver komen, dus zal ervoor zorgen dat er een fris elftal aan de start staat.”

Tegenstander Ipswich Town staat momenteel vijfde in de Championship, bijvoorbeeld boven clubs als Queens Park Rangers, Birmingham City en Fulham. “Het is een goede ploeg. Ik heb ze zien spelen, we hebben ze geanalyseerd. Ipswich beschikt over goede spelers en is een goed team. Ik denk dat ze meteen hun spitsen zullen zoeken. Dat is voor ons lastig te verdedigen”, aldus Van Gaal.

Bezig met laden …