voetbalzone

Van Gaal sluit meer aankopen niet uit: ‘Als dat kan, dan zullen we kopen’

Peter Nusselder10 aug 2015, 08:20
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2015, 08:20
Advertentie

De competitie in Engeland is al van start gegaan en Manchester United won zaterdag in eigen huis van Tottenham Hotspur (1-0). Trainer Louis van Gaal sluit echter niet uit dat hij zijn selectie deze maand nog verder zal aanvullen en richt zich op zijn achterhoede en op een nieuwe spits.

voetbalzone

De Nederlandse oefenmeester benadrukt overigens dat hij niet koste wat kost versterkingen wil. “Met Chris Smalling, Phil Jones en Paddy McNair hebben we op dit moment drie spelers die rechts in het centrum van de verdediging kunnen spelen”, maakt Van Gaal duidelijk tegenover de Manchester Evening News. “Als de mogelijkheid er is om een betere verdediger te halen, zullen we daar goed over moeten nadenken.”

“We gaan altijd voor de beste spelers”, benadrukt de Man United-coach, die dezelfde mening is toegedaan als het gaat om het mogelijk aantrekken van een offensieve aanwinst. “Onze spits is Wayne Rooney en dan hebben we Javier Hernández, Adnan Januzaj en James Wilson nog. Maar als we een spits kunnen halen met veel kwaliteiten, meer dan de spelers die we nu hebben, dan zullen we kopen. Dat hebben we altijd gedaan”, geeft de Nederlander aan.

Bezig met laden …