voetbalzone

Van Gaal spiegelt pechvogel comeback voor in nieuw seizoen

Erik van Dam01 apr 2016, 20:06
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2016, 20:06
Advertentie
/

Luke Shaw maakt dit seizoen waarschijnlijk niet meer zijn rentree bij Manchester United. De twintigjarige verdediger brak op 15 september zijn been in de Champions League-wedstrijd tegen PSV, na een stevige tackle van Héctor Moreno. Shaw hoopte dit seizoen nog terug te kunnen keren binnen de lijnen, maar coach Louis van Gaal rekent er niet op.

Maandag zal Shaw zich voor het eerst weer bezighouden met een echte training en dat betekent dat er waarschijnlijk niet voldoende tijd overblijft om nog wedstrijdfit te geraken. “Luke begint volgende week met de eerste trainingssessies”, bevestigde Van Gaal vrijdag tijdens zijn moment met de pers. “Hij heeft gezwommen, is in de gym geweest en heeft op de band gelopen.”

“Nu kan hij met zijn hele lichaam trainen, maar Luke weet zelf ook dat een rentree tijdens de finale van de FA Cup een lastig verhaal zal worden”, aldus Van Gaal. United staat overigens pas in de kwartfinale van het Engelse bekertoernooi en moet op 13 april nogmaals aan de bak tegen West Ham United. Shaw begon dit seizoen als basisspeler aan acht wedstrijden van United en speelde die allemaal uit, tot hij geblesseerd raakte.

Bezig met laden …