voetbalzone

Van Gaal ving bot: ‘Maar het is een eer als een grote club zich meldt’

Peter Nusselder01 jul 2015, 09:24
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2015, 09:24
Advertentie

Thomas Müller werkte bij Bayern München samen met trainer Louis van Gaal en de Nederlandse oefenmeester zou de samenwerking graag nieuw leven inblazen. De coach van Manchester United heeft ook geprobeerd om de Duits international naar Old Trafford te halen, maar ving bot bij Müller.

voetbalzone

De aanvallende middenvelder gaf vorig seizoen reeds aan dat een vertrek uit München voor hem geen optie was, al heeft hij de belangstelling van Man United ook weer niet achteloos terzijde geschoven. “Als er interesse is, dan is het vanzelfsprekend dat je daarnaar kijkt”, vertelt Müller aan BILD. “En als er interesse is van een grote club, dan is dat een eer.”

“Het bewijst ook dat je goed presteert”, vervolgt Müller. “Maar ik voel me goed bij Bayern en ik sta hier nog tot 2019 onder contract. Meer valt er eigenlijk niet te zeggen over deze geruchten.” Ondertussen probeert hij om onder leiding van Josep Guardiola weer een basisplaats af te dwingen. “Ik weet niet of het komt doordat ik geen vaste plek heb, maar ik moet me altijd opnieuw bewijzen.”

Bezig met laden …