voetbalzone

Van Gaal waarschuwt zijn spelers: 'Ik heb zijn show zaterdag gezien'

Matthijs van Laar12 apr 2016, 09:33
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2016, 09:33
Advertentie

Woensdagavond staat Manchester United voor de lastige taak om in Londen af te rekenen met West Ham United. Inzet van de bekerreplay is een plek in de halve finale van de FA Cup, maar Louis van Gaal weet dat zijn ploeg een buitengewoon lastige wedstrijd tegemoet gaat. Hij wijst onder meer op het gevaar voorin bij the Hammers. “Ik heb de Andy Carroll-show gezien.”

/

Van Gaal doelt op het 3-3 gelijkspel van West Ham tegen Arsenal, afgelopen weekend. In die wedstrijd was de spits drie keer trefzeker. “Carroll heeft speciale kwaliteiten, dat hebben we kunnen zien. Hij scoorde drie keer tegen Arsenal, waar een paar zeer goede centrale verdedigers rondlopen. We zullen Carroll aan banden moeten leggen, maar ook moeten we ons bekommeren om andere belangrijke spelers. Dimitri Payet bijvoorbeeld.”

De Fransman was op Old Trafford trefzeker uit een vrije trap en leek zijn ploeg naar de halve eindstrijd te schieten, maar in de slotfase kwam United toch nog langszij. Daardoor krijgt United woensdag een herkansing. “We zullen om moeten gaan met de druk die er op deze wedstrijd rust. Mijn spelers weten dat iedere bekerwedstrijd moet worden gewonnen. West Ham zit met hetzelfde probleem. Win je niet, dan lig je eruit en kun je de titel vergeten.”

Bezig met laden …