voetbalzone

Van Gaal: 'Wat jullie schrijven is afschuwelijk'

Bart Kruyt28 jan 2016, 14:56
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2016, 14:56
Advertentie

Louis van Gaal is weer even niet te spreken over de Engelse media. Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Southampton verschenen er berichten dat de coach zijn ontslag zou hebben ingediend bij Manchester United, maar dat het bestuur dit niet zou hebben geaccepteerd. Van Gaal ontkent dat dit is gebeurd en wordt een beetje moe van de berichtgeving.

voetbalzone

Op de persconferentie van donderdag werd hij geconfronteerd met zijn vermeende vertrekwens. “Jullie verzinnen verhalen en dan moet ik daar op reageren”, bromde Van Gaal. “Dat doe ik niet. Wat jullie schrijven is afschuwelijk en ik maak me zorgen dat mensen geloven wat jullie schrijven. Ik heb heel veel telefoontjes en sms’jes gekregen, maar zo werkt het blijkbaar in deze wereld.”

“Jullie kunnen schrijven wat jullie willen en hoeven daar geen verantwoording voor af te leggen”, vervolgde Van Gaal. “Dit is de derde keer dat de pers mij ontslagen heeft, maar ik zit hier nog steeds. Natuurlijk moeten we wel wedstrijden winnen, want de vierde keer zou het zomaar waar kunnen zijn.” United speelt vrijdag in de FA Cup uit tegen Derby County.

Bezig met laden …