voetbalzone

‘Van Gaal zegt dat hij de beste spelers selecteert, maar daar klopt niets van’

Thijs Post02 sep 2013, 09:44
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2013, 09:44
Advertentie

Het had een daverend begin van een fantastisch eeuwfeest moeten worden, maar PSV maakte geen indruk in het thuisduel met SC Cambuur-Leeuwarden. De Eindhovenaren kwamen niet verder dan 0-0 en de broers René en Willy van de Kerkhof zijn niet te spreken over het spel van het team van trainer Phillip Cocu. Zeker Jetro Willems moet het ontgelden.

/

Willems speelde in de ogen van de broers niet goed, maar de linksachter kreeg wel een uitnodiging voor het Nederlands elftal van bondscoach Louis van Gaal. “Van Gaal vertelt dat hij de beste spelers selecteert voor Oranje. Dan kan hij beter naar EyeWish gaan. Daar klopt helemaal niets van”, doelt René in gesprek met Omroep Brabant op de opticien.

“Hoe slecht moet je voetballen, om geselecteerd te worden”, voegt Willy eraan toe. Na afloop van het Champions League-duel met AC Milan waren de broers ook al niet te spreken over de prestatie van Willems. Ze vonden de verdediger ‘slecht’ en wezen op zijn vete met Mario Balotelli, die zijn opponent uitlachte en vervolgens scoorde.

Bezig met laden …