voetbalzone

‘Van Geel en Brands zijn beter, slim zijn staat niet in mijn woordenboek’

Peter Nusselder30 dec 2013, 13:44
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2013, 13:44
Advertentie

Marco Boogers staat in de belangstelling als technisch directeur van FC Dordrecht, nu de club als koploper van de Jupiler League de winterstop in is gegaan. De beleidsbepaler weigert het succes aan de Krommedijk echter te claimen en geeft aan dat hij eigenlijk niet geschikt is voor zijn functie.

De beste technisch directeur van Nederland wil Boogers zichzelf al helemaal niet noemen, ook al slaagt hij er de laatste jaren telkens in de juiste spelers aan te trekken. “Ik vind Martin van Geel (Feyenoord) en Marcel Brands (PSV) veel beter. Zij zijn echt geschikt voor dit vak. Dan mis ik nog heel veel dingetjes”, vertelt de zelfkritische oud-spits aan RTV Rijnmond.

“Jullie kennen mij ook. Ik heb mijn eigen mening en als ik mij ergens aan erger dan zeg ik het ook. Soms moet je ook wel eens slim zijn, maar dat staat niet in mijn woordenboek. Ik ben geen goede technisch directeur”, vervolgt Boogers. “Ik heb een hekel aan spelletjes spelen. Als ik een speler slecht vind, dan vind ik hem slecht en ga ik niet kijken wat iemand anders ervan vindt.”

Bezig met laden …