voetbalzone

Van Geel heeft drie opties: Zapata, Guidetti en Dost

Bart Kruyt03 aug 2014, 10:55
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2014, 10:55
Advertentie

Het nieuwe seizoen in de Eredivisie begint volgende week en Feyenoord is nog op zoek naar een opvolger voor Graziano Pellè. Technisch directeur Martin van Geel noemde Bas Dost eerder de ideale kandidaat, maar omdat de onderhandelingen met VfL Wolfsburg moeizaam verlopen, moet hij ook verder kijken. Zaterdag vloog Van Geel naar Italië, voor onderhandelingen met Napoli.

voetbalzone

Feyenoord zet in op de komst van Duván Zapata, die achter de Argentijn Gonzalo Higuaín en de Spanjaard Michu derde keus is geworden en wil vertrekken. Voetbal International meldt dat Van Geel de 23-jarige Colombiaan wil huren, eventueel met een optie tot koop. Napoli heeft de eerste aanbieding van de Rotterdammers echter afgewezen.

Wanneer de komst van Zapata niet haalbaar blijkt, komt John Guidetti weer in beeld. De Zweedse spits van Manchester City speelde eerder al een jaar op huurbasis voor Feyenoord en maakte daarin veel indruk. In de Daily Mail wordt overigens gesuggereerd dat naast Feyenoord ook Ajax interesse zou hebben. Dost geldt nog steeds als alternatief, al geloven steeds minder mensen in zijn komst.

Bezig met laden …