voetbalzone

Van Geel krijgt groen licht van Feyenoord-top en doet Dost voorstel

Erik van Dam04 jun 2016, 07:24
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2016, 07:24
Advertentie

Feyenoord gaat serieus proberen Bas Dost over te nemen van VfL Wolfsburg. De Raad van Commissarissen (RvC) van de Rotterdammers heeft besloten de begroting van de club voor het seizoen 2016/17 goed te keuren en daarmee het transferbeleid te ondersteunen. Martin van Geel kan dan ook doorgaan met zijn plannen om Dost aan te trekken.

/

Hoewel Feyenoord in financieel opzicht niet kan wedijveren met PSV en Ajax, heeft men Dost toch een ‘serieus voorstel’ gedaan, zo vermeldt De Telegraaf zaterdag. Zeker is dat Dost erop achteruit zal gaan bij een terugkeer in de Eredivisie, maar daar staat tegenover dat hij op veel speeltijd kan rekenen. De bedoeling is dat Michiel Kramer en hij allebei de aanval zoeken voorin.

Giovanni van Bronckhorst steunt de gehoopte transfer eveneens en ziet in Dost een topspits voor zijn team. Afgelopen seizoen was Dirk Kuyt met negentien goals de meest trefzekere Feyenoorder, gevolgd door Michiel Kramer met veertien. Dost was goed voor acht goals bij VfL Wolfsburg, na de zestien in het seizoen ervoor.

Bezig met laden …