voetbalzone

'Van Geel moet alle aandacht richten op terugkeer van Guidetti'

Bart Kruyt11 aug 2014, 00:00
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2014, 00:00
Advertentie

De transfermarkt is nog drie weken geopend en Martin van Geel hoopt in die periode nog een nieuwe spits naar Feyenoord te kunnen halen. De zoektocht verloopt moeizaam: Van Geel heeft gesproken met VfL Wolfsburg en Napoli over Bas Dost en Duván Zapata, maar de onderhandelingen hebben niets opgeleverd. Geen ramp, menen de bezoekers van Voetbalzone.

voetbalzone

In de afgelopen dagen kon men op onze frontpage reageren op de poll 'Wie is de best denkbare nieuwe spits voor Feyenoord?' In totaal brachten bijna 19000 bezoekers hun stem uit en 44 procent van de stemmers vindt dat Van Geel voor John Guidetti moet gaan. Dost kreeg 20 procent van de stemmen, Zapata 19 procent en de door Aad de Mos naar voren geschoven Jelle Vossen van Racing Genk 18 procent.

De 22-jarige Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 al op huurbasis voor Feyenoord en groeide in dit jaar uit tot een publiekslieveling, door 20 keer te scoren in 23 competitiewedstrijden. Vorig seizoen werd hij door Manchester City verhuurd aan Stoke City, maar daar wist Guidetti geen basisplaats te veroveren. Man City zou vijf miljoen euro willen vangen voor de Zweed, wiens contract in het Etihad Stadium nog een jaar doorloopt.

Bezig met laden …