voetbalzone

Van Geel: 'Onder meer de zaakwaarnemer van Verhoeven meldde zich'

Daniel Cabot Kerkdijk15 sep 2012, 20:40
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2012, 20:40
Advertentie

Feyenoord zal voorlopig niet op zoek gaan naar een nieuwe doelman. Erwin Mulder is weliswaar enkele maanden uitgeschakeld met blessureleed, maar technisch directeur Martin van Geel maakt zich geen zorgen. "Het is een domper, maar nu kunnen we zien hoe Kostas Lamprou zich manifesteert", claimt de bestuurder.

/

"We hebben alle vertrouwen in hem", verzekert Van Geel zaterdag in gesprek met RTV Rijnmond. "Hij traint al heel lang mee op dit niveau. Het is een jonge keeper met veel talent die nog ervaring moet opdoen. Zijn gebrek aan lengte compenseert hij met een enorme explosiviteit. Bovendien heeft hij een katachtige reflex. Al met al een prima jongen."

"In eerste instantie willen wij geen nieuwe doelman halen. De komende weken gaan wij daar eens rustig over praten. Als het zo blijft zie ik persoonlijk geen noodzaak, maar we moeten even kijken hoe de technische staf daarover denkt. Als er iets met de andere keepers gebeurd, dan hebben we wel een probleem." Van Geel werd na het nieuws over Mulder continue opgebeld. "Veel zaakwaarnemers van clubloze keepers hebben zich gemeld, waaronder de zaakwaarnemer van Jeroen Verhoeven. Daar hebben wij tegen gezegd dat we alle vertrouwen hebben in onze huidige keepers."

Bezig met laden …