voetbalzone

Van Geel ontkent: 'Dat hebben we hem absoluut niet verteld'

Bart Kruyt15 mrt 2015, 20:53
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2015, 20:53
Advertentie

Martin van Geel heeft bevestigd dat Dirk Kuyt en John Guidetti in beeld zijn bij Feyenoord en dat lijkt slecht nieuws te betekenen voor Colin Kazim-Richards. De in Engeland geboren Turk wordt dit seizoen gehuurd van Bursaspor en kan aan het einde van het seizoen transfervrij worden ingelijfd. Met de interesse van Feyenoord in Kuyt en Guidetti, is het nog maar de vraag of dit gaat gebeuren.

voetbalzone

Van Geel ontkent in ieder geval dat er al besloten is om in de zomer afscheid te nemen van Kazim-Richards. "Het is absoluut níet zo dat we dat aan Colin hebben verteld", zei de technisch directeur van Feyenoord bij FOX Sports. "We zijn heel tevreden over Colin en we merken nu wekelijks dat dat terecht is."

Alleen Feyenoord kan Kazim-Richards transfervrij overnemen. "Over visie gesproken...", stelde een tevreden Van Geel vast. "We hebben dat een jaar geleden afgesproken. Als die jongen hier zou ontploffen, wat deels gebeurd is in het voetbal en minder in het scorende aspect, konden wij zo'n speler dus transfervrij overnemen."

Bezig met laden …