voetbalzone

Van Geel openbaart zeer opmerkelijke gang van zaken rond Leerdam

Thijs Post01 feb 2013, 12:05
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2013, 12:05
Advertentie

Door een vreemde gang van zaken is een winterse transfer van Kelvin Leerdam van Feyenoord naar Vitesse in het water gevallen. Directeur Martin van Geel van Feyenoord laat aan RTV Rijnmond weten dat beide partijen overeenstemming hadden over een transfer, maar toen puntje bij paaltje kwam wilde Vitesse-directeur Erwin Kasakowski zijn handtekening niet zetten. Leerdam was op dat moment al in Arnhem, maar kon onverrichter zake terug naar huis. Feyenoord heeft de hevig teleurgestelde Leerdam vrijaf gegeven.

/

“We hadden met collega Ted van Leeuwen van Vitesse een akkoord over een transfer voor een bedrag van 450.000 euro”, verzekert Van Geel. “Ook Leerdam en zijn zaakwaarnemer John Veldman waren rond met Vitesse. Kelvin had hier zelfs al afscheid genomen, maar toen hij in Arnhem was om de door ons al ondertekende stukken van zijn handtekening te voorzien wilde de directeur van Vitesse zijn handtekening niet zetten", verzekert de directeur.

De clubleiding van Feyenoord probeerde tot donderdagavond laat de directie van Vitesse te bereiken, maar dat lukte niet. Deze bijzondere gang van zaken is waarschijnlijk ook de reden van de ophef rond de Gelderse club. Trainer Fred Rutten gaf donderdagavond na het bekerverlies tegen Ajax (0-4) al aan hevig teleurgesteld te zijn in het transferbeleid. De oefenmeester reisde niet mee terug met de spelersbus en vrijdag meldde hij zich ziek.

Bezig met laden …