voetbalzone

Van Geel verschaft duidelijkheid over contractsituatie Vilhena en Boëtius

Matthijs van Laar09 jun 2015, 13:22
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2015, 13:22
Advertentie

Het is nog steeds onduidelijk of Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius ook komend jaar in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. Beide spelers beschikken over een verbintenis tot de zomer van 2016, maar willen vooralsnog niet bijtekenen. In het Feyenoord Magazine legt technisch directeur Martin van Geel uit hoe de zaken ervoor staan.

voetbalzone

De bewindsvoerder zegt bij beide spelers goede hoop te koesteren dat het alsnog goed komt, al kan hij zich de onvrede bij Vilhena wel enigszins voorstellen. De middenvelder kwam met name in de tweede seizoenshelft weinig aan spelen toe. "Hij wil bekijken hoe de situatie zich ontwikkelt en wellicht zal hij tot de conclusie komen dat het beter is om de stap naar een andere club te maken", aldus Van Geel.

De situatie van Boëtius is anders. Alhoewel hij lang niet altijd kon rekenen op een basisplaats, kreeg de vleugelaanvaller wel geregeld zijn kansen van de inmiddels vertrokken Fred Rutten. "Ik heb de hoop op een verlenging ook nog niet opgegeven, al zullen daarvoor de club, de speler en zijn management op één lijn moeten komen", geeft Van Geel te kennen. "Daarbij is het mijn taak om binnen ons budget te blijven en te zorgen dat de verhoudingen binnen de selectie blijven kloppen."

Bezig met laden …