voetbalzone

Van Geel: ‘We zijn bereid de grens van onze mogelijkheden op te zoeken’

Peter Nusselder30 jan 2013, 10:11
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 10:11
Advertentie

Feyenoord had de afgelopen jaren weinig mogelijkheden om te investeren in de spelersgroep, maar nu de club in financieel opzicht weer gezonder is kan er weer geld worden gestoken in de selectie van trainer Ronald Koeman. Het vastleggen van Graziano Pellè was daarvan een eerste voorbeeld.

/

De Italiaanse spits wordt dit seizoen gehuurd van Parma, maar heeft inmiddels een contract getekend dat hem ook de komende vier jaar aan Feyenoord verbindt. De Rotterdammers proberen nu ook andere belangrijke basiskrachten in huis te houden; de clubleiding heeft er veel voor over om aanvoerder Stefan de Vrij, die nog tot medio 2014 onder contract staat, niet kwijt te raken.

Een eerste gesprek met de verdediger over zijn sportieve toekomst vond inmiddels plaats, en er is wel wat mogelijk voor De Vrij. “Feyenoord wil heel ver gaan om bepalende spelers met een duidelijke meerwaarde te belonen”, licht technisch directeur Martin van Geel de ambities van de Rotterdamse club toe in gesprek met Voetbal International. “Daarvoor zijn wij bereid de grens van onze mogelijkheden op te zoeken.” Feyenoord wil ook middenvelder Jordy Clasie behouden.

Bezig met laden …