voetbalzone

Van Ginkel en De Jong krijgen wisselende berichten: ‘Ik kan niets beloven’

Peter Nusselder05 jan 2015, 15:03
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2015, 15:03
Advertentie

Nigel de Jong en Marco van Ginkel zijn momenteel ploeggenoten bij AC Milan, maar het is nog maar zeer de vraag of dat nog lang zo zal zijn. Waar trainer Filippo Inzaghi hoopt dat De Jong zijn aflopende contract wil verlengen, gaat de van Chelsea gehuurde Van Ginkel misschien alweer weg.

voetbalzone

De 22-jarige ex-Vitessenaar werd afgelopen zomer door de Engelse topclub in Italië gestald, maar Inzaghi laat doorschemeren dat het niet kan worden uitgesloten dat de middenvelder deze maand alweer vertrekt. Van Ginkel is bijna hersteld van een enkelblessure, maar het is twijfelachtig of hij nog veel voor i Rossoneri zal spelen. “We hebben veel middenvelders, dat heb ik hem ook gezegd”, vertelt de Milan-coach in de Italiaanse media.

“Ik kan niemand speeltijd beloven”, maakt Pippo duidelijk. “We zullen met Chelsea bespreken wat er gaat gebeuren, of hij hier voor zijn plaats zal vechten of dat hij dat ergens anders gaat doen.” De Jong daarentegen gaat voorlopig nog niet weg uit Milaan, als het aan Inzaghi ligt. “Ik hoop dat we hem niet kwijtraken en ik ga ervan uit dat we tot een akkoord zullen komen”, laat de oud-spits hoopvol weten.

Bezig met laden …