voetbalzone

Van Ginkel: 'Veel mensen hadden hun mening klaar, maar ik wist beter'

Bart Kruyt07 jun 2015, 11:53
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2015, 11:53
Advertentie

Marco van Ginkel kijkt niet ontevreden terug op zijn seizoen bij AC Milan. De middenvelder kwam in de eerste seizoenshelft mede door blessureleed niet veel aan spelen toe, maar na de jaarwisseling kreeg hij steeds meer minuten van Filippo Inzaghi. In de laatste weken van het seizoen was hij zelfs een vaste basisspeler en Inzaghi was erg over de huurling van Chelsea te spreken.

voetbalzone

Van Ginkel snoerde hiermee zijn critici de mond. "Aangezien ik een periode lang niet speelde, hadden veel mensen hun mening klaar", zegt de middenvelder tegen Voetbal International. "Ik had nooit voor AC Milan moeten kiezen en meer van dat soort teksten. Dat mag, maar ik wist wel beter. Dit is een grote club, er is altijd veel druk en elke positie is dubbel bezet."

Inzaghi heeft aangegeven dat hij hoopt dat Milan Van Ginkel nog een seizoen kan huren van Chelsea, maar het lijkt er niet op dat de hoofdtrainer in het San Siro mag blijven. Sinisa Mihajlovic is hard op weg naar Milan en het is niet bekend of hij Van Ginkel nodig denkt te hebben. De voormalig Vitessenaar speelde voor Milan zeventien competitiewedstrijden in de Serie A.

Bezig met laden …