voetbalzone

Van Hanegem: 'Hier schiet Boëtius dus niets mee op'

Bart Kruyt13 apr 2015, 08:20
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2015, 08:20
Advertentie

Jean-Paul Boëtius zit niet in de beste periode uit zijn loopbaan. De vleugelaanvaller is door Fred Rutten uit de basiself gehaald en moet de laatste weken genoegen nemen met slechts invalbeurten. Willem van Hanegem baalt van Rutten: hij vindt dat Boëtius meer kansen moet krijgen.

voetbalzone

De aanvaller moest het zondag tegen Willem II doen met een invalbeurt van ruim twintig minuten. "Ik weet ook wel dat Boëtius een paar heel slechte wedstrijden heeft gespeeld, maar hij heeft vertrouwen nodig", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Nu mag hij af en toe invallen als het niet draait. Ik herhaal: als het niet draait. Daar schiet Boëtius dus niets mee op."

Naast Boëtius heeft ook Tonny Vilhena geen al te belangrijke rol bij Feyenoord en Van Hanegem hoopt maar dat de twee talenten in Rotterdam blijven. "Ik ben geen trainer, toch denk ik te weten dat je die gasten goed kunt gebruiken. Ik begrijp ook niet waarom ze dit seizoen zo weinig speeltijd kregen", schrijft de Kromme. Vilhena leek in januari nog te gaan vertrekken bij Feyenoord, maar Southampton bood niet het gewenste bedrag.

Bezig met laden …