voetbalzone

Van Hoofdklasse richting Premier League: ‘Alles gaat volgens plan’

Thijs Post20 mei 2014, 21:48
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2014, 21:48
Advertentie

Kelle Roos begon het seizoen als keeper van hoofdklasser RKSV Nuenen en komend seizoen is hij mogelijk actief in de Premier League. Hoe dat mogelijk is voor de 21-jarige doelman? Roos ging van Nuenen naar het Engelse Nuneaton Town. Daar deed hij het zo goed, dat hij al naar twee maanden promoveerde naar Derby County. Met die club treft hij zaterdag Queens Park Rangers op Wembley. De inzet van de play-off is een ticket voor de Premier League.

voetbalzone

Roos wordt als derde doelman klaargestoomd voor het grote werk, zo zegt hij in gesprek met Voetbal International. “Het eerste half jaar zou ik niet veel gaan spelen, dat wist ik van tevoren. Maar alles gaat tot dusver volgens plan en ik moet volgend seizoen zorgen dat ik mee kan strijden voor een plaats onder de lat.”

De keeper, in het verleden actief bij PSV, Willem II en NEC, is niet bang voor Queens Park Rangers. “QPR mag grote namen hebben, waarvan sommige spelers salarissen hebben waarvan je achterover slaat, maar wij zijn in de reguliere competitie boven ze geëindigd.”

Bezig met laden …