Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart noemen Nederlands elftal-uitblinker die ‘aanvallers beter maakt’

Laatste update:

De analytici bij de NOS zijn zeer tevreden over het spel van Jerdy Schouten. De Oranje-controleur legde tegen Roemenië een uitstekende pot op de mat en viel vooral op door zijn passing.

“Het gemak waarmee hij speelt, het lijkt allemaal heel eenvoudig", aldus Pierre van Hooijdonk na afloop van de wedstrijd. "Er komen geen dubbele scharen aan te pas, hij heeft zoveel onderscheppingen en geeft zelden een bal weg.”

“De eerste helft speelde hij met een honderd procent pasnauwkeurigheid, dat veranderde een beetje in de tweede helft. Maar deze ballen tussen de linies”, wijst de analyticus op de kracht van de PSV’er. “Daar versnel je écht het spel.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Van Hooijdonk is vooral onder de indruk van Schoutens rol bij de openingstreffer van Gakpo. De controleur kapte zijn man uit en speelde met een perfecte, strakke pass tussen de linies Xavi Simons aan.

Simons bediende Cody Gakpo, die zijn man opzocht en verschalkte, en keihard uithaalde in de korte hoek: 0-1.

“Deze actie vind ik geweldig”, begeleidt Van Hooijdonk die bewuste beelden. Rafael van der Vaart deelt de lezing van zijn tafelgenoot volledig. “Door deze passes maakt hij Xavi Simons beter, hij maakt die aanvallers beter.”

“Hij voedt ze, in plaats van dat hele tikkie breed, tikkie breed. Daar wordt je soms wel eens doodziek van. Want daar gebeurt het uiteindelijk. En dan naar de zijkant, want daar heb je ruimte”, besluit de oud-Ajacied.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ho ho rustig is maar Roemenië

2 juli 2024 om 20:47
0

De zwakte van je tegenstander zegt niets over je eigen kwaliteiten. Dus ik snap je opmerking niet zo.

2 juli 2024 om 20:48
0

Maar ook tegen Frankrijk speelde hij prima, eigenlijk alle wedstrijden op Oostenrijk na. Maar omdat we zo goed zijn in mensen uit de basis praten na één slechte wedstrijd (zeker als ze in de Eredivisie spelen), zou je dat bijna vergeten.

2 juli 2024 om 20:54
0

Tegen Frankrijk was die in balbezit aardig, maar zat die verdedigend niet altijd goed. Toegegeven, niet zo slecht als tegen Oostenrijk. Laten we dan hopen dat Frankrijk zijn normale ondergrens is en Oostenrijk een incident.

Ik vond hem echt opvallend sterk en ben eigenlijk een soort van verrast. Hopelijk houdt-ie dit vast!

2 juli 2024 om 20:48
0

Serieus, dit laat hij al een heel seizoen zien

2 juli 2024 om 21:36
0

En wie zegt dat ik het hele seizoen naar Schouten kijk? Ik ken de beste man niet zo goed, dus hij verrast mij. Ik wist ook niet dat er een tegenargument was voor als iemand verrast is. Ik dacht altijd dat als iemand verrast is, diegene gewoon verrast is.

2 juli 2024 om 23:05
0

Dat jij schouten niet kent verrast ons dan weer. Hij speelt al een jaar lang in de eredivisie bij de kampioen. Dus erg verrassend dat je hierdoor verrast bent.

3 juli 2024 om 01:23
0

Sorry. Wie is ons? Jij hebt samen met vrienden een account? Ik kan mij niet voorstellen dat ik jou (en je vrienden) hiermee verras, aangezien je geen idee hebt wie ik ben. Daarnaast heb je geen idee hoe goed een ieder hier op VZ alle wedstrijden volgt of de namen van de spelers onthoudt.

2 juli 2024 om 20:49
0

Ik was ook bizar verrast. Het leek Frenkie de Jong wel maar dan vele malen functioneler en veel sneller spelend. Kreeg er een Robben-Bosvelt gevoel bij toen hij gewisseld werd, maar dat bleek dus uit voorzorg te zijn. Denk dat dit team over Oostenrijk heenwalst als het dezelfde intensiteit aan de dag kan leggen want wat was dit een gigantisch verschil met het slappe zootje uit de groepsfase zeg.

En mensen wouden Schouten eruit halen haha. Letterlijk de enige speler die kan spelen als nummer 6. Dus veel keuze heb je niet. Spelen met Reijnders en Veerman is gewoon te zwak verdedigend.

Maar dat is ook niet echt het manco van Schouten geweest nog dit EK. In balbezit is die eigenlijk altijd wel voldoende tot goed geweest. Vond juist in de voorgaande wedstrijden dat hij op een hoger niveau te vaak verkeerd stond of voorbij werd gelopen. Dat is iets dat Roemenië door een combinatie van kwaliteit en het goede spel van Nederland niet voor elkaar heeft gekregen. We hebben gedaan wat er verwacht mag worden en dat hebben we goed gedaan. De echte test volgt als we bijvoorbeeld nog een keer Oostenrijk tegenkomen en dan zo voor de dag komen als vandaag. Dan heb je als team echt een stap gezet wanneer je de Oostenrijkers wegspeelt. Ben benieuwd! Een goed begin is het halve werk.

De nummer 6 bij uitstek die Barca nodig heeft. Ik roep het al maanden. Wat een masterclass zeg van Schouten.

2 juli 2024 om 21:13
0

Aan de bal zou hij perfect passen ja. Zonder de bal twijfel ik over. Ik vind hem puur defensief en vooral fysiek soms nogal een softie. Dat hoeft geen probleem te zijn, echter zijn Pedri, Frenkie, Gündogan ook allemaal niet bepaald gasten met pit.

Als het voetballend niet lukt is Schouten niet iemand die tweede ballen gaat winnen en eventjes de mouwen opstroopt.

2 juli 2024 om 21:40
0

Hij stond op geel na Frankrijk waardoor hij tegen Oostenrijk verdedigend teveel twijfelde. In de wedstrijd tegen de eerstgenoemde zat hij er namelijk wel geregeld goed tussen. Zelfde in die oefenpot tegen Duitsland toen. Hoop dat hij nu meer daarin durft nu hij weer blanco staat

3 juli 2024 om 01:04
0

Hij staat nog niet blanco wk020... Blijkbaar pas na de kwartfinale worden ze kwijtgescholden. Dus als hij tegen Turkije geel pakt een wij gaan door, dan mist hij de halve finale. Bizarre regel wat mij betreft... Halve toernooi op scherp staan vanwege 1 gele kaart.

Schouten is gewoon heel kalm aan de bal en in de combinatie maar bij het terugrennen/terugverdedigen is het wel een opa met een rollator. Ik zie liever Geertruida op 6.

2 juli 2024 om 23:24
0

Hahahahahahaha hele goeie grap

3 juli 2024 om 09:01
0

Volgens mij is iemand Turkije supporter...

Die is weg bij PSV na dit EK. Schouten is te goed en met dit spel niet te behouden, kan prima een stap hogerop aan!

Schouten is onze Toni Kroos

Echt de beste man op het middenveld. En natuurlijk moest mastermind Koeman hem wisselen (!!)
Simons met zijn matige prestatie de beste man vinden en Schouten eruit halen. Het is nog een wonder dat we van Roemenië gewonnen hebben. We kunnen volmondig zeggen dat de spelers het gedaan hebben. Het volledige gebrek aan tactiek bij Koeman is ons gelukkig niet opgebroken.

2 juli 2024 om 22:40
0

Schouten gaf zelf aan gewisseld te willen worden. Koeman gaf het aan. Aké net zo, was al niet helemaal fit.

3 juli 2024 om 04:43
0

Vd ven was even op de brommer zeg

3 juli 2024 om 09:02
0

Was omdat ie op scherp stond. Toen ze Veerman in wouden laten vallen wist je al dat ie voor Schouten zou komen. Is pure voorzorg.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren