voetbalzone

Van Leeuwen ontkent geruchten over Denen: 'Dit gaat niet gebeuren'

Bart Kruyt18 jun 2013, 18:16
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2013, 18:16
Advertentie

Vitesse schijnt een akkoord te hebben bereikt met Chelsea over een transfersom voor Marco van Ginkel en houdt dus rekening met een vertrek van de middenvelder. De Arnhemmers moeten op zoek naar een opvolger en volgens Ekstrabladet is Jens Larsen van Bröndby in beeld. Eerder werd verdediger Riza Durmisi van de Deense club al in verband gebracht met Vitesse.

Larsen en Durmisi hebben aflopende contracten en kunnen transfervrij vertrekken, maar technisch directeur Ted van Leeuwen ontkent dat de Denen in beeld zijn bij Vitesse. "We geven meestal geen commentaar op geruchten, maar ik kan nu wel zeggen dat dit niet gaat gebeuren", zei Van Leeuwen in de Deense media. "We onderhandelen niet met deze spelers en zijn dat ook niet van plan. Meer valt er niet over te zeggen."

Van Leeuwen stelt Larsen en Durmisi wel te kennen: "Ja, want ze spelen bij Bröndby, en van die club zien wij veel wedstrijden", vervolgde de directeur. "We weten veel van Deense spelers, omdat we de Deense competitie goed volgen. Maar we zijn echt niet bezig met deze spelers. Er zijn waarschijnlijk zaakwaarnemers die hun spelers onder de aandacht willen brengen en daarom onze club noemen, maar ik ga er niet van uit dat wij in de zomer een Deense speler zullen halen."

Bezig met laden …