voetbalzone

Van Persie en Suárez op merkwaardig 'verlanglijstje' van Barcelona

Bart Kruyt18 jun 2014, 14:05
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2014, 14:05
Advertentie

Terwijl het WK in volle gang is, is het bijzonder interessant om de ontwikkelingen bij Barcelona te volgen. Luis Enrique is druk bezig met het verversen van zijn selectie en haast dagelijks worden er weer nieuwe namen met de Spaanse grootmacht in verband gebracht. El Mundo Deportivo claimt nu dat Barcelona jaagt op drie sterren uit de Premier League, onder wie Robin van Persie.

voetbalzone

Het is geen geheim dat Luis Enrique een nieuwe spits wil en voor die positie werden Sergio Agüero, Gozalo Higuaín en Fernando Llorente al een paar keer genoemd. El Mundo Deportivo komt nu echter met twee heel andere namen op de proppen: die van Van Persie en die van Luis Suárez. Laatstgenoemde werd in het afgelopen seizoen topscorer én beste speler van de Premier League en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Barcelona zijn droomclub is.

De derde mogelijke droomaankoop die wordt genoemd is Eden Hazard, de sterspeler van Chelsea. Volgens El Mundo Deportivo zal Barcelona (natuurlijk) niet voor alle drie deze aanvallers gaan, maar wil het een topversterking ophalen uit dit rijtje. De vraag is of Van Persie een transfer naar Barcelona ziet zitten, nu Louis van Gaal de hoofdtrainer wordt bij Manchester United.

Bezig met laden …