voetbalzone

‘Van Persie heeft meerdere aanbiedingen en vliegt niet mee’

Erik van Dam10 jul 2015, 07:00
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 07:00
Advertentie

De fans van Fenerbahçe willen het waarschijnlijk niet horen, maar Robin van Persie heeft meer ijzers in het vuur dan alleen de Turkse topclub. De 31-jarige spits staat voor de keuze waar hij de komende jaren wil gaan voetballen en heeft volgens De Telegraaf iets te kiezen. Er liggen volgens het dagblad meerdere aanbiedingen uit verschillende landen in Europa voor hem op tafel.

voetbalzone

Om welke clubs of om welke competities het gaat, is nog niet duidelijk. Fenerbahçe is wel heel concreet voor de aanvaller, die in zijn clubcarrière in 341 wedstrijden goed was voor 158 doelpunten. De directie opende woensdag officieel de onderhandelingen met Manchester United, maar een akkoord is er nog zeker niet. Toch denkt De Telegraaf dat de zaak snel beklonken kan zijn.

Men benadrukt namelijk dat Louis van Gaal maandag zijn selectie op orde wil hebben, voor United in het vliegtuig naar de Verenigde Staten stapt. Het is maar de vraag of het echt zo zal zijn dat Van Persie voor die tijd weg is en dat de lopende zaken van David de Gea en Ángel Di María dan ook al opgelost zijn. Bovendien wil Van Gaal nog graag drie versterkingen begroeten. Ook de Daily Mirror geeft dat aan en stelt dat Van Persie en De Gea misschien wel thuisblijven, wanneer de club uitvliegt.

Bezig met laden …