voetbalzone

Van Persie raakt mogelijk concurrent kwijt: ‘Dat is wat ik wil, hier of elders’

Peter Nusselder09 okt 2013, 11:30
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2013, 11:30
Advertentie

Javier Hernández werd door Sir Alex Ferguson niet vaak in de basis opgesteld en ook onder leiding van diens opvolger David Moyes moet de Mexicaanse aanvaller bij Manchester United vaak genoegen nemen met een plek op de reservebank. Chicharito overweegt dan ook te vertrekken.

/

“Mijn streven is om vaker in de basis te mogen starten”, tekenen Engelse media op uit de mond van de 25-jarige Mexicaan, die op Old Trafford concurrentie heeft van Robin van Persie, Wayne Rooney en Danny Welbeck. “Dat is het doel waar ik naartoe wil werken, een vaste basisplaats verdienen”, volgt Hernández, die in 2010 door Man United werd overgenomen van Club Deportivo Guadalajara.

De aanvaller realiseert zich evenwel dat het lastig wordt om een vaste waarde te worden bij the Mancunians en sluit niet uit dat hij de Engelse topclub op een dag verlaat. “Ik weet dat alleen mijn prestaties op het veld ervoor kunnen zorgen dat ik dat doel ooit bereik; of dat nu hier in Manchester is of elders bij een andere club. Al ben ik nog steeds blij dat ik bij een van de beste clubs ter wereld zit”, zegt Hernández.

Bezig met laden …