Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie raakt topscorer Van Amersfoort mogelijk kwijt aan Arabische miljarden

Laatste update:

Pelle van Amersfoort kan zijn carrière vervolgen in het Midden-Oosten. Voetbal International meldt dat sc Heerenveen met een club uit de Verenigde Arabische Emiraten in gesprek is over een eventuele transfer. Naar verluidt gaat het om Sharjah FC, de nummer vier van het afgelopen UAE Pro League-seizoen.

Bekend was dat Van Amersfoort mocht vertrekken bij Heerenveen. De 28-jarige aanvaller, die met tien doelpunten clubtopscorer werd vorig seizoen, wilde voorkomen dat hij wéér transfervrij de deur uitliep, net als vijf jaar geleden.

Toen verkaste de Heemskerker transfervrij naar het Poolse Cracovia na zijn eerste periode in Heerenveense dienst. Nu, met nog een eenjarig contract, staat hij voor een vermoedelijk lucratievere transfer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Naar het schijnt is het Sharjah FC dat zich in Friesland heeft gemeld voor Van Amersfoort. De rechtspoot zou in de Emiraten ploeggenoot kunnen worden van onder meer Miralem Pjanic, die namens Sharjah het spel verdeelt.

Wat de club uit de Golfstaat bereid is te betalen voor Van Amersfoort, is onbekend. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een transferwaarde van anderhalf miljoen euro.

Zo zou er een eind komen aan de tweede periode van Van Amersfoort in het Abe Lenstra Stadion. Na vier jaar bij Cracovia streek de rechtspoot begin 2023 voor de tweede keer neer in het zuiden van Friesland.

Sindsdien was Van Amersfoort goed voor 17 treffers en twee assists in 56 duels over alle competities. In zijn eerste periode produceerde hij in 103 optredens 11 goals en tien assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Prima, is ook geen spits, Alleen Kees zag er een goede spits in want hij kan zo lekker goed mee verdedigen en dat was voor Kees belangrijker dan goals maken.

Wat heeft Kees van Wonderen onze spelers toch doen dalen in prijs, hopelijk heeft de club er van geleerd dat je nooit meer zulke achterlijke verdedigende trainers moet aanstellen.

4 juli 2024 om 10:45
0

Gelukkig gaan we met van Persie een hele andere richting op. Ik ben benieuwd of een spits als Nico en Karlsbakk nu wat gaan opbloeien.

4 juli 2024 om 10:47
0

Ik vind Heerenveen de 2e seizoenshelft anders aardig voetballen en deze van Amersfoort is een prima spits, type weghorst.

4 juli 2024 om 10:56
0

Sorry @ Seenter, maar dan heb je echt niet goed gekeken en zeker geen hele wedstrijden. Het was een verschrikking om in het stadion te zitten. Zeker de laatste wedstrijden waar geen enkele speler nog gemotiveerd was.

Gelukkig is er nu een hele andere sfeer en denk ik dat we dit jaar nog wel een de verrassing van het seizoen kunnen gaan worden. De verschillen zijn zo klein van plek 6 tot 14 dat een goede trainer dat verschil vrij snel kan maken.

4 juli 2024 om 11:07
0

Ik begrijp dat je Pelle niet goed vond in de spits, maar zo slecht deed hij het toch echt niet. Ik vond Pelle anders behoorlijk belangrijk met loopacties en combinaties die hij in de aanval bracht. Dat hij niet het scorende vermogen van een spits had is inderdaad een behoorlijke minpunt, maar als aanspeelpunt vond ik Pelle het meer dan verdienstelijk doen.

4 juli 2024 om 12:42
0

Ja maar als je dan bedenkt dat de club zwaar geïnvesteerd had in 2 spitsen, er zat een voor een paar miljoen aan op de bank.

Ik had liever een andere manier van voetballen gezien dan was Pelle in de spits niet nodig geweest, ik zie hem liever om een echte spits heen zwerven voor de afvallende bal. Dan had hij ook een aanspeelpunt kunnen zijn of een verlengstuk.
Maar doordat Kees zo ver ingezakt speelde was Pelle wel handig, en was het ook wel handig dat hij beter kon verdedigen dan de andere spitsen. Maar met die insteek zou je er ook een grote lange verdediger neer kunnen zetten. Die kan je ook makkelijk aanspelen.
Daarom ergerde ik ook zo aan Kees van wonderen zijn manier van spelen.
Zwaar anti voetbal.

Hier zou ik niet heel erg van balen. Het is een nuttige speler maar echt niet goed genoeg als eerste spits. Hij is enorm lang maar wint geen kopduel, is niet balvast en heeft geen goede techniek. Leuk dat hij een paar doelpunten maakt maar ik denk dat nico minstens net zoveel had gemaakt als hij evenveel gespeeld had. Het zou mooi zijn als we een paar miljoen voor hem zouden kunnen krijgen!

4 juli 2024 om 12:08
0

Nicolaescu is me echt tegengevallen in zijn eerste seizoen. Leuke spits als je de hele wedstrijd op helft tegenstander voetbalt, maar dat doet Heerenveen allerminst. Hoop dat er komend seizoen wel een beetje een fatsoenlijke spits staat.

4 juli 2024 om 13:49
0

Dan moet Heerenveen dat wel gaan doen? Het is een linkerrijtje club, tegen de helft van de teams kan je gewoon aanvallend voetballen want je bent beter. Tegen vergelijkbare of betere clubs kan je iets minder dominant spelen. Kan je hem al de helft van de wedstrijden gebruiken.

4 juli 2024 om 14:26
0

Hoeveel is die gozer fit geweest? Nauwelijks. Begon stormachtig. Kan denk ik echt een hele leuke spits worden voor ons. En zelfs Karlsbakk heb ik nog niet opgegeven.

lijkt me geen probleem als deze jongen weg zou gaan. Werd misschien niet op zijn eigen positie neergezet maar is verder gewoon een modale speler.

ben wel benieuwd wat er allemaal rond sahraoui speelt, lijkt me dat die wel onhoudbaar is voor heerenveen helaas.

Deze jongen heeft relatief geweldig gepresteerd en zichzelf deels overtroffen. Voorkwam daarmee absolute blamage van 2 dure spitsen die werkelijk waar niks betekend hebben dit jaar.
Voor Heerenveen is elk vertrek van elke speler positief zolang scouting maar op orde is. Zo werkt t nu eenmaal. Hoop dat die Arabieren paar grijpstuivers meer betalen

4 juli 2024 om 12:57
0

Nico was geblesseerd. En aanvallende spelers kregen geen kans in de Keestactiek. De spitsen durf ik namelijk nog geen miskopen te noemen. Zeker Nico heb ik natuurlijk nog veel vertrouwen in. Dit is echter wel het seizoen dat zij ook iets moeten laten zien.

Maar dit is dus wel een goede transfer..geen Kamervragen...of is er alleen verontwaardiging als het om bepaalde spelers gaat?
Maar heel veel succes!

5 juli 2024 om 11:02
0

Appels met peren. Immens zelfs.

Als je al miljoenen verdient, dan is het raat dat je voor bloedgeld daar gaat spelen. Hier is het iets begrijpelijker. Weliswaar maar iets, want ook dit snap ik vanuit nuchtere boer Pelle totaal niet.

Voor Heerenveen wel top. De enige manier om er iets op te verdienen

5 juli 2024 om 20:30
0

Het is dus alleen "bloedgeld"als je zelf genoeg hebt anders is het voor iedereen win-win!

Duidelijk, zo leer ik ook weer iets bij...thanks

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren