voetbalzone

Van Persie welkom bij Juve: 'Dat er jaloezie zou zijn is belachelijk'

Peter Nusselder12 jun 2012, 12:01
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2012, 12:01
Advertentie

Robin van Persie is wat Fabio Quagliarella betreft van harte welkom bij Juventus. De spits van de Italiaans kampioen hoopt dat de aanvaller van Arsenal en het Nederlands elftal komend seizoen voor de Oude Dame speelt. Wat Van Persie dan verdient, doet er wat Quagliarella betreft niet veel toe.

/

De aanvoerder van the Gunners wordt al sinds enige tijd in verband gebracht met Juve, waar hij naar verluidt 7,5 miljoen euro per jaar zou kunnen gaan verdienen. Quagliarella heeft daar net als zijn medespelers geen problemen mee. “Het is belachelijk om te zeggen dat er binnen onze selectie sprake zou zijn van jaloezie”, vertelt de 29-jarige voetballer aan Sky Italia.

Van Persie zou met het genoemde jaarsalaris de beste betaalde speler van Juve worden, en dat vindt zijn mogelijk toekomstige ploeggenoot niet vreemd. “Als een geweldige speler als hij naar onze club komt, is het logisch dat hij een goed contract krijgt. In een groep als de onze hebben zulke zaken geen enkele invloed”, beweert de Italiaan.

Bezig met laden …