voetbalzone

Van Rhijn: ‘Als we iets willen, moeten we stunten in Parijs’

Peter Nusselder30 sep 2014, 08:55
Laatst bijgewerkt: 30 sep 2014, 08:55
Advertentie

Ajax hield Paris Saint-Germain twee weken geleden in Amsterdam knap op 1-1, maar dat resultaat zal later dit jaar tijdens de return in het Parc des Princes nog overtroffen moeten worden. Rechtsback Ricardo van Rhijn weet dat dat nodig is als hij met zijn ploeg in de Champions League actief wil blijven.

voetbalzone

De Amsterdammers slaagden er de laatste jaren niet in om de tweede ronde van het miljoenenbal te bereiken, maar Van Rhijn ziet aan de vooravond van het groepsduel met APOEL Nicosia kansen om achter de gedoodverfde favoriet Barcelona als nummer twee van de poule door te dringen tot de volgende ronde. De afgelopen seizoenen trof Ajax het telkens niet bij de loting.

“Met clubs als Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund, Manchester City, AC Milan en Celtic hebben we de crème de la crème gehad. Mag het één keer ietsje minder?”, vraagt de verdediger zich hardop af in gesprek met het Algemeen Dagblad. “We willen overwinteren, dat is het doel. Ja, ook dit jaar. Als we iets willen, moeten we stunten in Parijs, maar ook APOEL twee keer verslaan. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.”

Bezig met laden …