voetbalzone

Van 't Schip haalt na Worm ook Sibon naar Melbourne Heart

Bart Kruyt21 mei 2010, 07:30
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2010, 07:30
Advertentie

Na Rutger Worm heeft John van ‘t Schip opnieuw een Nederlander naar Melbourne Heart weten te halen. De club maakt op haar website bekend dat zij in zee is gegaan met Gerald Sibon, wiens aflopende contract bij SC Heerenveen niet werd verlengd. Sibon had eerder uitgesproken graag naar Australië te willen gaan.

/

De aanvaller is dan ook gelukkig met zijn overgang; net zoals Van ’t Schip gelukkig is met zijn nieuwste aanwinst. “Het is geweldig dat het ons is gelukt om Sibon te contracteren. Hij is een ervaren spits, die weet hoe hij een goal moet maken. Met zijn kwaliteiten laat hij een elftal beter voetballen”, zei de voormalig rechtsbuiten.

“Ik wil met Melbourne Heart verzorgd voetbal gaan spelen en daarin is hij een belangrijke schakel”, vervolgde Van ‘t Schip. “Sibon is op zijn leeftijd nog topfit en ik denk dat Melbourne Heart veel plezier aan hem gaat beleven.” De 36-jarige spits scoorde dit seizoen nog elf keer voor SC Heerenveen en speelde eerder onder meer voor FC Twente, Ajax en PSV.

Bezig met laden …