voetbalzone

Van 't Schip heeft zevende speler bij Melbourne Heart binnen

Bart Kruyt26 feb 2010, 07:07
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2010, 07:07
Advertentie

John van ‘t Schip heeft opnieuw een nieuwe speler aan zijn selectie mogen toevoegen bij Melbourne Heart. De Nederlander toont zich gelukkig met de komst van Kamal Ibrahim, een pas zeventienjarige buitenspeler die zijn eerste profcontract tekende. Hij is de zevende speler die voor Melbourne Heart tekent en volgde daarmee het voorbeeld van onder meer Rutger Worm.

Ibrahim is afkomstig uit Ethiopië, het land dat hij zeven jaar geleden ontvluchtte. Met zijn moeder, twee zussen en drie broers kwam hij in 2003 terecht in Melbourne, waar hij nu professioneel voetbal gaat spelen. Volgens Van ’t Schip bewijst dit dat Melbourne Heart van plan is om jonge talenten de kans te geven.

“Het ontwikkelen van talent is erg belangrijk voor de Australische competitie”, zei de voormalig rechtsbuiten. “Ik geloof dat we met het aantrekken van Kamal iets positiefs doen voor de club, maar ook voor de competitie. Hij heeft zijn talent laten zien in de jeugdcompetities, maar moet zich nog wel verder ontwikkelen. Gelukkig weet hij dat dit pas het begin is, en niet het einde.”

Bezig met laden …