voetbalzone

'Van Wolfswinkel heeft een contract getekend en ik verwacht hem in juli hier'

Bart Kruyt18 apr 2013, 17:32
Laatst bijgewerkt: 18 apr 2013, 17:32
Advertentie

Ricky van Wolfswinkel vindt de laatste weken in de Premier League mogelijk nog spannender dan de slotfase in de Liga Sagres. De spits van Sporting Portugal vertrekt in de zomer naar Norwich City, dat echter maar vier punten boven de degradatiestreep staat. Er werd gesproken over een clausule waardoor Van Wolfswinkel bij degradatie van the Canaries onder zijn contract zou kunnen uitkomen, maar volgens Norwich-manager Chris Hughton bestaat zo'n clausule helemaal niet.

/

Hughton laat weten dat hij Van Wolfswinkel in juli gewoon bij zijn club verwacht: of Norwich volgend seizoen nou in de Premier League of in de Championship speelt. "Ik heb die verhalen over een clausule ook gelezen, maar dat klopt niet", meent de coach. "Ricky heeft een contract getekend en ik verwacht hem in juli hier. De verhalen over een degradatieclausule zijn niet op feiten gebaseerd. Dit is hoe het ervoor staat en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken."

Norwich City staat momenteel veertiende en heeft vier punten meer dan Wigan Athletic, de nummer achttien van de ranglijst. The Latics staan dus onder de degradatiestreep, maar hebben nog wel een wedstrijd tegoed. Norwich speelt dit seizoen nog vijf competitiewedstrijden en eindigt het voetbaljaar met een uitwedstrijd bij Manchester City. Daarvoor wordt er nog gespeeld tegen Reading (thuis), Stoke City (uit), Aston Villa (thuis) en West Bromwich Albion (thuis).

Bezig met laden …