voetbalzone

'Van Wolfswinkel is een goede en jonge aanvaller, ik ken hem goed'

Daniel Cabot Kerkdijk12 apr 2012, 14:15
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2012, 14:15
Advertentie

Ricky van Wolfswinkel maakte afgelopen maandag in de stadsderby tegen Benfica (1-0) zijn negentiende doelpunt van het seizoen. De aanvaller van Sporting Portugal is bezig aan een sterk eerste seizoen en wordt al maanden met diverse clubs in verband gebracht. Luciano Spalletti, coach van Zenit Sint-Petersburg, doet geen moeite om de interesse in de Nederlander te ontkennen.

/

"Van Wolfswinkel is een goede en jonge aanvaller, ik ken hem goed", vertelt Spalletti donderdag in diverse Russische media. "Een interessante speler, maar op dit moment zijn we uitsluitend bezig met de strijd om het kampioenschap. Eventuele versterkingen komen pas later ter sprake. We hebben nog tijd zat." Van Wolfswinkel heeft een contract tot medio 2016 en een transferclausule van 22 miljoen euro.

Spalletti zou Van Wolfswinkel een week geleden hebben bekeken in de Europa League-wedstrijd tussen Metalist Kharkiv en Sporting (1-1). De 23-jarige ex-speler van Vitesse en FC Utrecht maakte op Oekraïense bodem de openingstreffer.

Bezig met laden …