voetbalzone

‘Vanwege financiële problemen ben ik niet naar PSG gegaan’

Gijs Freriks16 nov 2014, 12:18
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2014, 12:18
Advertentie

Manchester United ging in de zomer met Ángel Di María aan de haal, maar de aanvaller werd ook lange tijd in verband gebracht met Paris Saint-Germain. Zo beweerde Le 10 Sport dat de Argentijn al een persoonlijk akkoord had bereikt met de regerend kampioen van Frankrijk en later berichtte de krant Sport dat de clubs het inmiddels ook eens waren geworden over een transfersom.

voetbalzone

De transfer kwam echter niet van de grond en de 26-jarige Di María ging vervolgens op Old Trafford aan de slag. Hij bevestigt nu in gesprek met Télefoot wel dat PSG serieuze belangstelling toonde: “Vanwege financiële problemen ben ik niet naar PSG gegaan, want zij mochten volgens mij geen spelers meer kopen. Het zou wel geweldig zijn geweest om daar te spelen”, aldus Di María.

“Misschien ga ik op een dag nog naar PSG, je weet het maar nooit. Maar nu speel ik in de Engelse competitie. Manchester United deed enorm zijn best voor mij en wilde mij enorm graag hebben. Daarom ging ik naar United, hoewel er dus meerdere clubs geïnteresseerd waren”, besluit Di María. Nasser Al-Khelaïfi, de voorzitter van PSG, zei in augustus al dat Di María door alle regelgeving rondom de Financial Fair Play ‘te duur’ was.

Bezig met laden …