voetbalzone

Varane: ‘Het is niet makkelijk om ‘nee’ te zeggen José Mourinho’

Erik van Dam05 sep 2016, 12:56
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2016, 12:56
Advertentie

José Mourinho werkte bij Real Madrid samen met Raphaël Varane en had deze zomer graag een hereniging gezien. Na zijn benoeming bij Manchester United probeerde de Portugese trainer Varane los te weken in Spanje, maar dat mislukte. Real Madrid wilde niet over Varanes vertrek nadenken en zelf stond de Fransman ook onwelwillend tegenover een transfer.

/

“Manchester United is een zeer grote club en belangstelling van hen is zeker vleiend” geeft Varane toe in gesprek met Canal+. “Maar Madrid en ik zitten in het proces van een speciaal project, waar ik helemaal geen vragen bij stel. Het is niet makkelijk om ‘nee’ te zeggen tegen José Mourinho, maar je moet toch de voor- en nadelen tegen elkaar gaan afzetten”, legt de Franse verdediger uit.

Varane trok in de zomer van 2011 van RC Lens naar Real Madrid, dat toen tien miljoen euro voor hem betaalde. Inmiddels is Varane naar schatting het drievoudige van die investering waard. Hij speelde tot op heden bijna honderd duels in LaLiga en kwam ook al dertig keer uit voor het Franse nationale team.

Bezig met laden …