voetbalzone

Varane: ‘Hij is zó goed dat hij de historie van voetbal eigenhandig vormgeeft’

Daniel Cabot Kerkdijk28 sep 2017, 17:40
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2017, 17:40
Advertentie

Na Marcelo, Isco, Dani Carvajal, Marcos Llorente en Karim Benzema maakte Real Madrid woensdag ook de contractverlenging van Raphaël Varane wereldkundig. De Franse verdediger heeft zijn contract bij de Koninklijke verlengd tot de zomer van 2022. Donderdag tijdens een persconferentie sprak de mandekker van een speciale dag.

"Mijn Real Madrid-verhaal is al heel erg mooi en ik wil dat het fantastisch wordt", citeert onder meer Marca. "Ik heb veel bij deze club geleerd en wil nog altijd heel graag het shirt dragen. Het zou fantastisch zijn om bij Real met pensioen te gaan. Ik ben 29 jaar wanneer dit contract afloopt en ik hoop dat ik de komende jaren het shirt vaak mag gaan dragen."

Naast trainer Zinédine Zidane heeft Varane ook veel respect voor teamgenoot Cristiano Ronaldo: "Als je ook maar een beetje van voetbal houdt, kan je alleen maar bewondering hebben voor Ronaldo voor wat hij heeft bereikt en hoe hij momenteel presteert. De cijfers spreken voor zich. Hij is zó goed dat hij de geschiedenis van voetbal eigenhandig vormgeeft. Het is heel lastig om kritiek op hem te leveren."

Bezig met laden …