voetbalzone

Varane kondigt gesprek aan met Mbappé: ‘We zullen de kwestie bespreken’

Demen Bulbul28 mei 2017, 16:45
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2017, 16:45
Advertentie

Raphaël Varane zou Kylian Mbappé graag verwelkomen bij Real Madrid. Het duo kent elkaar van de nationale ploeg van Frankrijk en volgens Varane zou de tienersensantie van AS Monaco uitstekende passen bij De Koninklijke.

Mbappé brak het afgelopen seizoen definitief door bij Monaco en had met vijftien competitiedoelpunten een groot aandeel in het behaalde kampioenschap van de Monegasken. De achttienjarige spits weet zich inmiddels gevolgd door nagenoeg de gehele Europese top en ook Real Madrid zou bijzonder gecharmeerd zijn van hem. "Mbappé is een goede speler met enorm veel potentie", vertelt Varane tegen Téléfoot over zijn landgenoot. "Het zou mij een genoegen zijn om hem hier bij Real Madrid te zien."

Zowel Varane als Mbappé werd onlangs door de Franse bondscoach Didier Deschamps opgeroepen voor de vriendschappelijke duels met Paraguay en Engeland en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden, volgende maand. "We zullen zeker de kans krijgen om de kwestie dan te bespreken", besluit de verdediger van Real Madrid.

Bezig met laden …