voetbalzone

'Varane voetbalt alsof hij al twintig jaar op het hoogste niveau speelt'

Bart Kruyt17 okt 2013, 19:52
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2013, 19:52
Advertentie

Real Madrid heeft voor de aankomende jaren goud in handen met Raphaël Varane. Dat is tenminste de mening van Fernando Hierro, de voormalig verdediger van de Koninklijke die erg onder de indruk is van de Fransman. "Er is op deze wereld verder geen verdediger zoals Varane", zei Hierro.

/

Varane maakte al op jonge leeftijd de overstap van Racing Lens naar Real Madrid en beleefde vorig seizoen zijn grote doorbraak. De mandekker maakte indruk in de wedstrijden tegen bijvoorbeeld Barcelona en Manchester United en veroverde een basisplaats in het elftal van José Mourinho. Dit seizoen speelde hij door blessureleed pas een wedstrijd, maar inmiddels is hij weer fit.

Volgens Hierro is dat geweldig nieuws voor Real. "Het is ongelooflijk dat hij op zo'n jonge leeftijd (Varane is twintig jaar oud, red.) het spel al zo goed leest", vindt de voormalig verdediger. "Hij voetbalt zo volwassen, alsof hij al twintig jaar op het hoogste niveau speelt." Varane kwam tot dusver tot 25 competitiewedstrijden voor Real en 3 interlands voor de Franse nationale ploeg.

Bezig met laden …