voetbalzone

Varane wil meer spelen: 'Maar iedereen weet dat we veel kwaliteit hebben'

Bart Kruyt01 mei 2015, 15:42
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2015, 15:42
Advertentie

Sergio Ramos en Pepe hebben in de afgelopen weken niet alles kunnen spelen en dat betekende goed nieuws voor Raphaël Varane, die de laatste tijd behoorlijk wat speelminuten heeft kunnen maken. De jonge Fransman is er echter nog niet in geslaagd om een vaste basisplaats te veroveren in het sterrenteam van Carlo Ancelotti: Ramos en Pepe staan toch nog iets hoger in de pikorde.

voetbalzone

Diverse clubs uit het buitenland hebben interesse in Varane, maar de stopper is niet van plan om te vluchten. "Ik waardeer het dat de coach vertrouwen in mij heeft voor de belangrijke wedstrijden die we spelen", zei de jongeling. "Wanneer je een kans krijgt, moet je jezelf laten zien. Ik moet toegegeven dat ik me goed voel en goed in vorm ben."

"Mijn doel is om steeds meer minuten te krijgen, om echt belangrijk te worden voor dit team", vervolgde Varane. "Dat kan ik alleen bereiken door heel hard te werken, want iedereen weet dat we veel kwaliteit hebben achterin. Voor mij biedt dat iedere dag weer een nieuwe uitdaging." De 22-jarige Varane speelde dit seizoen 24 competitiewedstrijden; zijn contract loopt nog tot medio 2020 door.

Bezig met laden …