voetbalzone

Vardy schrijft eigen jongensboek: ‘Ik moet mezelf iedere dag knijpen’

Gijs Freriks04 jun 2015, 18:22
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2015, 18:22
Advertentie

Jamie Vardy kan zondag zijn debuut maken in de nationale ploeg van Engeland. De 28-jarige aanvaller was drie jaar geleden nog een amateurvoetballer, maar heeft zich na een uitstekend seizoen bij Leicester City in de kijker gespeeld van bondscoach Roy Hodgson. The Three Lions spelen over drie dagen een oefenwedstrijd tegen Ierland.

voetbalzone

Vardy bereidt zich deze week op het trainingscomplex in Burton upon Trent voor op de interland en hoopt dat hij minuten mag maken. “Het is een geweldige kans en ik had nooit gedacht dat ik die ooit nog zou krijgen. Ik ken mijn plaats en moet dus keihard werken en veel leren. Ik ga alles geven en hoop dat ik de volgende keer dan ook bij de selectie zit”, zo werd Vardy tijdens de persconferentie geciteerd door de Daily Mail.

“Tot dusver gaat het uitstekend. Ik heb een warm welkom gekregen van de spelers en het is een uitstekend seizoen geweest”, gaat Vardy verder. “Ik heb laten zien wat er kan gebeuren als een mens hard blijft werken. Toen ik bij Fleetwood speelde, had ik nooit gedacht dat ik ooit bij Leicester zou tekenen. Ik moet mezelf nog iedere dag knijpen”, besluit de aanvaller, die dit seizoen vijf keer scoorde in de Premier League.

Lees hier een uitgebreider interview met Jamie Vardy in The Telegraph.

Bezig met laden …