voetbalzone

'Vaste basiskracht FC Utrecht in Noorwegen om transfer te bespreken'

Bart Kruyt30 dec 2015, 15:13
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2015, 15:13
Advertentie

FC Utrecht is bezig aan een goed seizoen en staat halverwege het voetbaljaar op een keurige zevende plek. De Domstedelingen hopen dit in de tweede seizoenshelft een vervolg te kunnen geven, maar de vraag is hoe de selectie van Erik ten Hag er na januari uit zal zien. Topscorer Sébastien Haller is gewild in Engeland en er blijkt ook interesse te zijn in Mark van der Maarel.

voetbalzone

De 26-jarige rechtsback speelt al zijn hele profloopbaan voor Utrecht en is dit seizoen een belangrijke kracht in het team van Ten Hag, met zestien competitiewedstrijden als basisspeler achter zijn naam. Van der Maarel beschikt echter over een aflopend contract en als Utrecht nog iets aan hem wil verdienen, zal hij in januari verkocht moeten worden. Volgens Aftenposten heeft Van der Maarel de kans om zijn loopbaan te vervolgen in Noorwegen.

De vleugelverdediger zou volgens de informatie van de krant woensdag in Aalesund zijn gesignaleerd, om te praten over een overgang naar de plaatselijke voetbalclub. Aalesund staat momenteel tiende in de Noorse Tippeligaen en wil het team in januari graag versterken. Het is niet bekend wat de Noren zouden willen betalen voor Van der Maarel.

Bezig met laden …