voetbalzone

Vechtersbaas Grondin keert snel terug bij selectie AA Gent

Bart Kruyt20 apr 2010, 09:15
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2010, 09:15
Advertentie

Christophe Grondin is al snel weer teruggekeerd bij de selectie van AA Gent. De middenvelder werd vorige week uit de groep gezet, nadat hij ploeggenoot Bernd Thijs op de training had neergeslagen. Grondin zou voor twee weken geschorst worden, maar is na zeven dagen alweer terug.

De twee spelers kregen vorige week vrijdag ruzie na een duel, waarbij het tot een woordenwisseling kwam. Thijs wilde het daar graag bij laten, maar werd neergeslagen door Grondin. Het slachtoffer viel op de grond en was even het bewustzijn kwijt, zo meldde Het Laatste Nieuws. Hij wist niet wat er gebeurd was, toen hij merkte dat zijn gezicht helemaal bebloed was.

Enkele ploeggenoten sprongen tussen Grondin en de bloedende Thijs, waardoor het bij één klap bleef. Vorige week maandag werd al duidelijk dat het slachtoffer aangifte had gedaan, maar ook Gent nam maatregelen. Grondin kreeg te horen dat hij twee weken geschorst zou worden, maar na één week is hij alweer teruggekeerd in de selectie. Dit weekend speelt Gent tegen Anderlecht.

Bezig met laden …