Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veelbesproken actie van Davy Klaassen voor gemiste penalty gaat viraal

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Internazionale-middenvelder Davy Klaassen, die online veel reacties krijgt over zijn gemiste strafschop tegen Atlético Madrid.

De heenwedstrijd tussen Inter en Atlético eindigde in een 1-0 overwinning voor de Italianen, waarna de Madrilenen woensdag tijdens de return in eigen huis met 2-1 te sterk waren. Zodoende kwam het op strafschoppen aan om te bepalen welke club zich zou plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League.

Klaassen werd tien minuten voor het einde van de verlenging, speciaal voor de strafschoppenserie, ingebracht door trainer Simone Inzaghi. De 31-jarige Oranje-international zag zijn strafschop gekeerd worden door Atlético-doelman Jan Oblak. Hoewel de penalty van spits Lautaro Martínez een stuk slechter werd ingeschoten, gaat het op social media vooral over de strafschop van Klaassen.

Dat alles heeft te maken met de aanloop van Klaassen. Al voor de middenvelder de bal schoot, schudde hij opzichtig met zijn hoofd. Supporters wereldwijd vragen zich op X af waarom de rechtspoot dat deed. De reacties onder zijn laatste foto op Instagram kan Klaassen beter overslaan, daar de supporters van Inter zich behoorlijk laten gaan onder het kiekje dat twee weken geleden is geplaatst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij bekeek gewoon beide hoeken. Beetje vergezocht dit hoor .

14 maart 2024 om 13:16

Dacht ik ook al aan haha. Hij scant een beetje in welke hoek hij wil schieten.

14 maart 2024 om 13:17

Haha, ja het lijkt wel een hoog staaltje 'laten we eens een beweging zonder context uitlichten met een eigen conclusie' de laatste tijd. Ook gisteren met dat filmpje van PSV richting zogemeend Ajax. Dat is toch reacties uitlokken?

14 maart 2024 om 13:19

En dan pakken we een random tweet van Alexander Ooms die fan is van The Knicks of The Tigers (is dat een bekende belg?) om een artikel van te schrijven.

14 maart 2024 om 13:31

Het is gewoon weer even Klaassen bashen, want dat scoort op VZ. Compleet kansloos.

14 maart 2024 om 15:19

Exact dit.

Hij wilde gewoon zijn nieuwe dikke haarbos aan het hele stadion laten zien, zoveel kansen krijgt hij daar niet voor.... Doorgaans speelt hij namelijk verstoppertje op het veld..

Waarschijnlijk zat er een haartje in zijn gezicht. Dat was hij 10 jaar lang niet gewend natuurlijk.

De meest Nederlands uitziende Nederlander een pingel laten nemen. En dat als Italiaanse ploeg. Hoe dan.

14 maart 2024 om 14:47

In z'n tijd bij ajax was het vaak een zekerheidje hoor.

14 maart 2024 om 15:07

Ik weet nog goed dat hij net weer terug was en een pingel loeihard in de kruising schoot tegen Heerenveen.

Natuurlijk is dit een heel andere situatie dan een pingel innde 8e finale tegen een vol stadion dat tegen je is.

Ze kunnen beter Lautaro en Alexis Sanchez te grazen nemen, die namen de penalties echt heel slecht. Ik vond die van Klaassen nog redelijk hard, en in de hoek. Helaas wel wat voorspelbaar en Oblak ging al naar die hoek voordat Klaassen schoot.

14 maart 2024 om 13:47

Ja klopt en helaas op perfecte hoogte voor een keeper. Altijd laag of hoog schieten niet halfhoog

14 maart 2024 om 18:30

Ja inderdaad. Onbegrijpelijk hoeveel penalties op 1 meter hoogte geschoten worden en dan roepen dat het een loterij is...

Breng mij in contact met zijn haarchirurg. Nog niet nodig maar het is fijn om hem achter de hand te hebben. Prestatie van wereldformaat.

14 maart 2024 om 15:16

Het is inderdaad erg duidelijk dat jij geen verstand hebt van haartransplantaties. Dit is helemaal geen prestatie van wereldformaat, maar is een heel erg slecht eindresultaat van een haartransplantatie. Zijn haarlijn is totaal onnatuurlijk. Bij daadwerkelijk goed uitgevoerde haartransplantaties (wat maar weinig chirurgen kunnen) zie je niet dat er een ingreep heeft plaatsgevonden. Bij Davy Klaassen zie je wel degelijk dat hij een haartransplantatie heeft laten doen, ook als je hem niet vantevoren kon. Dus nee, zeer zeker geen prestatie van wereldformaat. Wellicht volgende keer pas oordelen als je echt kennis van zaken hebt.

14 maart 2024 om 15:28

Nou ik moet zeggen dat het er al wel goed uit ziet hoor, en dan al redelijk snel.
Transplantatie is nog geen 9 maanden geleden volgens mij.
Dus wellicht ook genetisch wat dat betreft wat geluk dat er in de haarzakjes vaak meerdere haren zitten.

14 maart 2024 om 15:39

Nee. Het ziet er niet goed uit. Bekijk de haarlijn. Het ziet er totaal onnatuurlijk uit. Dat iemand opeens wel haar heeft terwijl die dat eerst niet had maakt een haartransplantatie niet geslaagd of goed uitgevoerd. Dit is precies waarom veel mensen totaal ongelukkig zijn 5 jaar na hun haartransplantatie. Omdat het haar verder uitvalt, de onkunde van de harts nog meer naar voren komt en ze nu begrijpen waarom hun haartransplantatie gã©ã©n succes was! Hij heeft het in Amsterdam laten doen en nog geen 2 euro per haarzakje betaald, dan kun je ook geen kwaliteit verwachten.

14 maart 2024 om 15:45

Haha. Ik heb inderdaad weinig kennis maar vind ons daveke er heel heel heel erg hard op vooruit gegaan! En ga nou alsjeblieft niet voor andere mensen bepalen wat ze moeten vinden of wanneer ze ergens iets van mogen vinden. Dat is dictatoriaal compensatie gedrag van de onderste plank.

14 maart 2024 om 15:52

Zal zo eens kijken 😉
En hij heeft het al redelijk jong laten doen terwijl het nog aan het terugtrekken is/was.
Maar dan kan die het eventueel weer doen over een tijdje. En het ziet er sowieso beter uit dan hoe het was.
Heb zelf 2x 2000 grafts gedaan.
In Nieuwegein, ivm laten herstellen donorgebied.
Was een soort Robben, nu weer extreem mooie coup 😁

14 maart 2024 om 15:58

Hij kon het niet, maar ik kende hem wel.

Misschien wat minder praten over een gemiste strafschop die gewoon prima word gepakt door Oblak. Sanchez en Lautaro zijn veel betere en grotere voetballers en namen pas slechte penalty's.
Waarom is er nog geen artikel over Memphis gister, echt een weergaloze invalbeurt van hem. Maakt de 2-1, raakt de paal daarvoor, in de verlenging bijna de 3-1 en zorgde voor veel gevaar, en neemt dan ook de eerste (vaak de moeilijkste) pingel.

Het is helaas triest voor hemzelf. Persoonlijk had dit hem een kleine boost kunnen geven als hij ‘m er wel inschoot. Zijn bijdrage is al mager. Deze penalty had daarom moeten zitten.

Ik begrijp nog steeds niet wie t in zijn hoofd heeft gehaald om klaassen naar inter te halen. Voegt echt helemaal niks maar dan ook niks toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren