Joey VeermanOverig

Rian Rosendaal18 aug 2024, 12:51
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2024, 15:00

Joey Veerman heeft zondag bijna op spectaculaire wijze gescoord in de uitwedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo. De middenvelder haalde na ruim 20 minuten uit vanaf eigen helft en zag de bal tot zijn teleurstelling op de lat belanden.

Veerman kreeg de bal aangespeeld op eigen helft, nadat een aanval van Heracles strandde, en zag Heracles-doelman Fabian de Keijzer te ver voor zijn doel staan. De uithaal leek in het doel te verdwijnen, ware het niet dat de lat Veerman in de weg stond.

PSV stond op dat moment met 1-0 achter in het Erve Asito in Amelo. Brian de Keersmaecker benutte al na vijf minuten een strafschop, nadat PSV-linksback Fredrik Oppegård met een wilde actie een penalty veroorzaakte.

De Eindhovenaren maken met name verdedigend een kwetsbare indruk. Mario Engels leek de 2-0 aan te tekenen na slordig balverlies van Ryan Flamingo, maar gelukkig voor PSV stond de aanvaller op dat moment buitenspel.

Uiteindelijk wist PSV na rust het tij nog te keren en keerden de Eindhovenaren huiswaarts met een 3-1 zege in de tas.