voetbalzone

‘Vejinovic doet het tot nu toe niet goed genoeg in dienst van Feyenoord’

Erik van Dam12 dec 2015, 11:07
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2015, 11:07
Advertentie

Feyenoord legde in de zomermaanden 3,5 miljoen euro op tafel om Marko Vejinovic over te nemen van Vitesse. De Rotterdamse club bond de middenvelder voor vier seizoenen in de hoop dat hij zijn plafond verder zou verhogen, zoals hij dat ook deed na zijn overstap van Heracles naar Vitesse in 2013. Tot nu toe komt het er echter nog niet uit bij Vejinovic, vinden de bezoekers van Voetbalzone.

voetbalzone

Oud-speler Joop van Daele zei een week geleden in De Telegraaf dat Vejinovic zijn aankoopbedrag ‘absoluut niet rechtvaardigt’ en dat het op het middenrif meer om Karim El Ahmadi draaide dan om Vejinovic. De zomeraankoop kreeg tot nu toe wel veel vertrouwen van Giovanni van Bronckhorst en zei zelf dat hij anders denkt over zijn vorderingen dan de media. De bezoekers van Voetbalzone vinden hem echter tegenvallen.

De voorbije dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll Vind je dat Marko Vejinovic het goed doet bij Feyenoord?. Bijna achtduizend fans brachten hun stem uit en van hen denkt het merendeel (61 procent) dat Vejinovic nog niet voldoet aan de verwachtingen. Het overige deel (39 procent) vindt dat hij wel naar behoren presteert en dat de kritiek op Vejinovic niet terecht is. Vorige week deed hij dik een uur mee tegen Heracles (3-0) en zondagmiddag wacht een uitduel met FC Groningen.

Bezig met laden …