voetbalzone

Vejinovic: 'Ik bekijk het anders dan de media'

Bart Kruyt07 dec 2015, 19:19
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2015, 19:19
Advertentie

Feyenoord nam Marko Vejinovic in de zomer over van Vitesse en de middenvelder had in alle vijftien de competitiewedstrijden van dit seizoen een basisplaats. De technische staf lijkt tevreden te zijn over de miljoenenaankoop, maar in de media krijgt Vejinovic toch nog behoorlijk wat kritiek. Joop van Daele zei zaterdag nog dat de middenvelder zijn transferbedrag niet rechtvaardigt.

voetbalzone

Vejinovic probeert zich af te sluiten voor de negatieve verhalen. “De media zijn niet beslissend in de keuzes die ik moet maken of de ontwikkeling die ik onderga”, zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. “Daar ben ik dus ook niet mee bezig. Ik ben bezig met Feyenoord en ik ben belangrijk op een bepaalde manier, dat zien de trainers ook. Iedereen is bezig met goals en assists, maar ik speel in dienst van het elftal. Ik bekijk het anders dan de media.”

Vejinovic vertelt dat hij ieder dag bezig is om zichzelf te verbeteren en dat hij van mening is dat zijn ontwikkeling goed gaat. Verder wijst hij erop dat iedere speler bij Feyenoord tijd nodig heeft om zich aan te passen en dat dit ook voor hem geldt. Feyenoord speelt aankomend weekend in de competitie uit tegen FC Groningen.

Bezig met laden …