voetbalzone

Velthuizen werkt met fysiotherapeut aan herstel van dijbeenblessure

Erik van Dam18 nov 2010, 14:08
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2010, 14:08
Advertentie
/

Piet Velthuizen kan voorlopig niet in actie komen voor Hércules. De doelman werkt samen met de fysiotherapeut van de Spaanse promovendus aan het herstel van zijn dijbeenblessure. Dat bevestigt clubarts Jerome Llorca. Velthuizen raakte vorige week geblesseerd in het tweede bekerduel met Málaga.

De doelman, die twee weken daarvoor debuteerde voor Hércules in de heenwedstrijd, moest na iets meer dan twintig minuten spelen al naar de kant. Extra sneu voor de reservekeeper van het Nederlands elftal, omdat hij sinds zijn komst van Vitesse in de competitie al niet aan spelen toekomt en genoegen neemt met een plekje achter Juan Catalayud, de eerste keeper van Hércules.

Met het herstel gaat het inmiddels wel de goede kant op, zo concludeerde Llorca uit de gemaakte MRI-scan. Er zou nog wel sprake zijn van een flinke spierbeschadiging. Hércules staat na elf speelronden op plaats dertien in de Primera División. Velthuizens landgenoot Royston Drenthe is al uitgegroeid tot publiekslieveling en maakte afgelopen weekend zijn eerste doelpunt.

Bezig met laden …